©2019-2022 by SER

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Olisitko Sinä kiinnostunut uudesta tavasta jolla auringosta saadaan energiaa talteen myös silloinkin kun aurinko ei paista?

Vallankumouksellinen aurinkosähköön liittyvä keksintö on 3.8-kertaa tehokkaampi kuin nykyiset järjestelmät ja se on myös patentoitu. Patentin löydät patenttihausta.


Tällä hetkellä yritys hakee yleisöltä rahoitusta prototyypin ja massatuotannon aloittamiseksi. Yritys asentaa laitteiston taloosi ilmaiseksi ja voit ostaa Solar Tokenin joka vastaa 100Kwh sähköä. Tällä hetkellä yhden Solar Tokenin hinta on 1.2$ ja rahoitus kestää vielä noin 40 kuukautta ja Solar Tokenin hinta nousee joka rahoituserässä aina 10snt lisää. Rahoituskauden lopussa 1 Solar Token maksaa 5$.

 

Solar Tokeneille avautuu myös oma myyntipaikka (blockchain-tekniikan avulla) jossa voit ostaa tai myydä omistamiasi Solar Tokeneita halvemmalla tai kalliimmalla.

Järjestelmä toimii 24/7 ja tuottaa sähköä 20W, 24 tuntia ja 7 päivää viikossa. Joten kWh vuodessa se on 8760 kWh.

 

SOLARIO teknologia on yhdistelmä klassisen valosähkön (PV) ja muiden energiaa tuottavien tekniikoiden kombinaatio.


Patentin on myöntänyt Euroopan patentti toimisto (Patent EP 2606512) tälle tekniikalle v.2014.

 

Lyhyesti sanottuna SOLARIO-teknologia ratkaisee kolmen suurimman ongelman
aurinkosähköjärjestelmissä:
# 1 PV-järjestelmät tuottavat sähköä vain, kun aurinko paistaa
# 2 PV-järjestelmät käyttävät vain pienen osan aurinkoenergiasta
# 3 PV-järjestelmät tuottavat vähemmän sähköä lämpenemisen takia


SOLARIO-tekniikka toimittaa sähköä 24 tuntia vuorokaudessa, koska se on muuntamassa ei vain valoa, vaan myös lämpöä sähköksi.

Lämmön varastointi järjestelmät tuottavat sähköä ympäri vuorokauden.


SOLARIO - tekniikka on hybridijärjestelmä, joka tuottaa
aurinkoenergiaa. Se yhdistää klassisen PV-tekniikan, Peltierin
elementtejä, termoelektronisia moduuleja ja latentteja lämmönvarastojärjestelmiä. Tuloksena tekniikka on noin 3,8 kertaa tehokkaampi verrattuna tavalliseen PV
järjestelmiin. Tämä tehokas hyötysuhde on tieteellisesti todistettu Wismarin ammattikorkeakoulussa: teknologia-, liiketalous- ja
Design Saksassa.

Tuo teksti on otettu (sekä pikaisesti käännetty) yrityksen White Paper:sta sen löydät mm. Sivulta https://www.solarenergyrevolutions.com

Lyhyt teksti patentin sisällöstä englanniksi:

The invention relates to an electrical system for stabilizing the temperature of the side of a photovoltaic cell facing away from the sun such that the temperature approaches the normal operation temperature of the photovoltaic cell, resulting in increased efficiency and conversion of thermal energy into electricity, plus conversion of the generated heat into electricity also during times when there is no photovoltaic effect such that electricity output is permanent (base load module). The amount of energy output obtained in said manner can be up to three times greater than with conventional commercial modules during a comparable unit of time. In addition, adjustments can be made via the cascade connection, allowing the amount of energy during the periods when there is no photovoltaic effect to be adjusted, according to the requirements, to the amount of energy generated when there is a photovoltaic effect. The invention makes it possible to generate electricity without interruption regardless of the weather conditions.