©2019-2022 by SER

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Miksi jälleenmyyjäksi?

"Sinä olet ansainnut menestystä! Ilman kiertoteitä, ilman kompromisseja ja vahvan kumppanin kanssa! Yhtenä Euroopan menestyksekkäimmistä suoramyyntiyrityksistä me tarjoamme ihmisille päivittäin mahdollisuutta parantaa elämänsä laatua. Salaisuutemme:
Vuosikymmenien aikana hyväksi todistettu verkostomarkkinointikonsepti, ainutlaatuinen valikoima laadukkaita terveys- ja kauneustuotteita sekä valtava etujen maailma. Mitä vielä odotat?

Kolme syytä valita meidät

Tunnustuksen saaminen
Menestyjät eivät ole ennalta määrättyjä - valitse itsesi! Palkitsemme saavutuksesi mahdollisuudella osallistua tasokkaisiin tapahtumiin, matkoilla kaikkialle maailmaan ja ainutlaatuisen auto-ohjelmamme avulla. Olemme sinun tukenasi ja autamme pyrkimyksessäsi tulla menestyväksi LR-kumppaniksi. Hyödynnä kykyjäsi - sinä olet tärkein!

Yhtäläiset mahdollisuudet
Menestys ei ole mustaa tai valkoista - se on moniväristä! LR:ssä jokaisella on mahdollisuus menestyä elämässään - sukupuolesta, ihonväristä, uskonnosta ja syntyperästä riippumatta. Kyse ei ole siitä, mistä tulet, vaan siitä, mihin tahdot mennä!

Elämänlaatu
Menestystä ja elämänlaatua LR:n kanssa – mahdollisuutesi ovat rajattomat! LR-kumppanina työskentelet missä, milloin ja kenen kanssa haluat, yhtä hyvin pää- kuin sivutoimisesti. Innovatiivisen liiketoimintamallimme avulla voit saada passiivisia tuloja ilman riskinottoa ja parantaa elämänlaatuasi! Paremmat tulot, enemmän aikaa, joustavuutta, turvallisuutta ja terveyttä, parempaa elämänlaatua - sitä LR merkitsee!


MENESTYKSEN TIELLÄ
Meno on noususuuntaista – monilla hevosvoimilla. Koska sinä LR-partnerina teet myös pitkiä matkoja, varustamme sinut täysin omalla autolla ja motivoimme sinua pyrkimään uusiin tavoitteisiin. Riippuen pätevyydestäsi sinua odottavat LR:llä erilaiset
Mercedes-, BMW-, Audi- ja jopa Porsche-ajoneuvot hyvin alennetuilla leasing-hinnoilla. Lisäksi tuemme sinua autobonuksellamme, jonka suuruus on mukautettu pätevöitymiseesi


Ainutlaatuinen auto-ohjelma
Ainutlaatuisella auto-ohjelmallamme palkitsemme aktiivisia kumppaneitamme heidän menestymisestään. Maailmanlaajuisesti on luovutettu jo yli 18 000 LR-ajoneuvoa.

KAVERIEN KANSSA JUHLIMINEN
Kaikkien partnereiden kunniaksi LR järjestää vuosittain maailmanlaajuisesti juhlia ja tapahtumia. Tapahtumissa, kuten Business-Dayssä tai vuoden lopun tanssiaisissamme ja Global Leader Convention:issa lupaavat nuoret yrittäjät kohtaavat kokeneita LR-tähtiä.
Tapaa oma lempitähtesi Meet & Greet:issä. Huippuesiintyjät, erinomainen ruoka ja hyvä mieli ovat täällä taattuja.

SINUN MATKASI
Sinun menestykseesi ja LR-matkoihin pätee yhtäläisesti: The sky is the limit. LR-partnerina kutsumme sinut näkemään maailmaa kanssamme. Erikoislaatuisia retkiä henkeäsalpaaviin paikkoihin yhdessä inspiroivien ihmisten kanssa.
Palkintona loistavista saavutuksista – ja motivaationa uusiin tavoitteisiin. Jatkokoulutusta, rentoutumista, kaikkea tätä meidän matkoillamme on valmiina sinulle! 

SINUN TÄHTESI
Laadulla on nimi – tai kerralla useampia: Bruce Willis, hänen vaimonsa ja maailmanlaajuinen tähtimalli Emma Heming-Willis, malli Karolina Kurkova tai muotisuunnittelija
Guido Maria Kretschmer – he kaikki vannovat LR:n nimeen, kun asia liittyy heidän ikiomien tuoksujensa luomiseen. Koe sinäkin nyt tuoksu-, myynti-, ja tähtiosaamisen erityinen sekoitus LR:llä.

SINUN KAUPPASI
LR edustaa suoramyyntiä sen parhaassa muodossaan. Me olemme yksi suurimmista verkostomarkkinointiyrityksistä terveys- ja kauneudenhoitotuotteiden alalla Saksassa. Olemme jäsenenä liittovaltion suoramyyntiyhdistyksessä (Bundesverband Direktvertrieb) sekä Euroopan suoramyyntiyhdistyksessä Seldia:ssa (European Direct Selling Association).
Meillä sinua odottavat mitä monipuolisimmat ura mahdollisuudet ja edut. Aloita liiketoimintasi nyt! Eksklusiiviset bonukset ja jopa 40% kauppamarginaali odottavat sinua. 


Mitä on suoramyynti?
LR-kumppanina markkinoit itsenäisesti korkea-laatuisia LR-tuotteita. Päätät vapaasti, työskenteletkö LR:n kanssa pääaikaisesti vai osa-aikaisesti.
Milloin, miten, missä ja kenen kanssa haluat työskennellä, päätät itse. Kuinka monta LR-tuotetta haluat milloinkn ostaa on täysin sinun määriteltävissäsi.  

 
Mitä etuja LR tarjoaa minulle kumppanina?
Ei kuukausittaista vähimmäismyyntiä, eikä siksi aikapainetta. Matala tilausten minimiarvo, riskitöntä.
LR-tuotteet voit ostaa suoraan verkkokaupastamme, ja saat ne suoraan toimitettuina. Ei varastointia – ei lisäkustannuksia.


Mitä mahdollisuuksia LR tarjoaa minulle?
LR-kumppanina kiipeät askel askeleelta uraportaita. Sivutulosta huippuansioihin – LR:llä kaikki on mahdollista.
Seminaareissa ja tapahtumissa tarjoamme sinulle hyvää jatkokoulutusta. Oma auto, bonusmaksut, matkat ja tapahtumat odottavat sinua."

Liity jälleenmyyjäksi ja tutustu loistavaan sivustoomme tästä!
 

Katso lyhyt video huikeista mahdollisuuksista sinulle klikkaamalla TÄSTÄ
tai linkkinä: https://vimeo.com/302557154/8ccfacb3ae

Ja lähetä sähköpostia osoitteeseen wellnessandstrategy(at)gmail.com

"Welcome visitor to LR Reseller Pages...

These are not the Internet pages of LR Health & Beauty Systems GmbH"

Embed LR site is official